Büyü Kızı-Öykü--



Yenilgiye hasret omuzlarında zafer sıyrıklarını görüyorum.Yorgunsun en az benim kadar biliyorum.Elini ellerimle sarıp her şey yoluna girecek endişelenme demek istiyorum.Gözlerindeki cesaret benim esaretim oluyor öylece olduğum yerde kalakalıyorum.

Aklında binlerce kişi, onlarca dost ve o kadar düşman. Düşmanların yer etmese gönlünde belki tek bir kişilik yer bulabilirdim kendimce o ulaşılmaz yerde.

Biliyorum zamanı durmuş bir gezegenin harekete mahkum varlıklarıyız biz. Zamanın insanları durdurmaya yetmeyeceği bir mekan.Gerçekten hayli uzak hayale bir milim kala zamanın durduğu tek yer  burası.Hayatların akıp zamanı durdurduğu, sükutun adının dahi anılmadığı senin düşünü kurmaktan bile çekinebileceğin kadar ürkütücü bir yer. Zaman duruyor hayatlar akıyor.Bir şehrin ortasından hayat nehri geçerken,o şehrin sakinleri bambaşka hayatlar yaşıyor.

Savaşlar ardı arkası kesilmeyen savaşlar. Düşmanlar ve asla bitmeyen düşmanlıklar.

Burası doğruluğun mekanı değil dürüstlüğün çok da matah olduğu söylenemez.Ve sevmek üç harfli bir eylem beraberinde o kadar mastar eki. Sevmek. Burada büyük yetenek sevmek ve sadece acı getiren bir yetenek sevebilmek.

Senin gölgen düşüyor gölgemin üstüne,büyük zafer alevi yanıyorken şehrimizin ortasında.Elim tam elinin üstünde senin,gerçekte diğer elin bir başkasının elinin içinde,umursamıyorum yine de sımsıkı tutunuyorum gölgene. Sevmek gerçekliğini yitirmiş bir menfaat eylemi.

Sen ruhunu yitirmiş bir şovalye binlercenin gözünde ve ben çoktandır varlığı unutulmuş bir büyü kızı.

Gösterişsiz bedenimde bir yığın kılıç yarası kimsenin bilmediği bir savaş içinde olduğum, kimsenin bilmediği orduların üstünde dönüyor kılıç darbelerim, yine bilmiyorsun,bilinmiyorum.

Hava kesiyor nefesimi bir adım daha yanaşıyorum ateşe. Biraz daha sıcak,gölgen ayaklarımın altında şimdi.Senin gözünde alevin kırmızısı benim gözbebeklerimde sen varsın.Sen bırakırken o kızın elini usulca daha fazla  bakmaya yetmiyor cesaretim  arkamda bir dev alev, geriye doğru bir adım atıyorum,. Sıcak çok yakınımda umrumda değil çığlıklar değil beni anlatacak olanlar, kelimeler. Yanmak çok önceden gerçekleştirdiğim bir eylem. Ateşe bu kadar yakın olmak.

Gözlerindeki alev ve gözlerimdeki sen buluşuyorsunuz bir anda bir el uzanıyor koluma, ağzımda kan ve toprak tadı. Ateş ve sen. Sen iyi misin diyor bir ses umrundaymışım gibi herkesin. Bir büyü kızı dev bir kabilenin. Bir büyü kızı en düşük seviyesi bu hiyerarşinin.

Sesin ellerin kadar yumuşak Bir kılıcın sertleştiremediği eller,bir aşığın elinden kopup gelen. Sevmek belki benim değil senin becerebildiğin ve benim kabullenmeye çekindiğim.Elinde benim kanım bir taşın hışmına uğramış dudaklarım.Sen diyorum fısıltıdan ibaret ancak sesim. Ben diyorum sanırım.

Dev bir kabilenin bir büyü kızı, konuşması yasaktı oysa kelimeler ansızın döküldü yaralı dudaklarından. Ben dedi iyiyim sanırım.

                                           Bir öykü denemesi ~Büyü Kızı~

not: biraz uzun ve karmaşık oldu sanırım bunu için üzgünüm gelişmeye çalışıyorum yazıyorum siliyorum yazıyorum yine siliyorum.Kimisi öyle içimden geliyorki silmeye kıyamıyorum bu da onlardan biri umarım sıkılmadan okursunuz sevgileeer:))

not2: video kaldırıldı.

Yorumlar

  1. çok güzel olmuş, yazmaya devam et beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy teşekkür ederim anarşi bak beğendin seslendirdim ben de ama çok fena komik oldu neyse ilktir olur böyle:DDD

      Sil
    2. Çok tatlı sesin varmış!

      Sil
    3. :)) anaaam bu ikinci yorum ses hakkında bir sevindirik oluyorum böyle:D
      ben genelde acayip hızlı konuşurum dediğimi kimse anlamaz ama bunda hem yavaşlama çabam hem yazının bendeki duyguları,bazı yerlerde tıkanıp kalışlarım faln sıkmamışsa eğer çok çok mutlu olduuum.
      Sonda da evde kuştan başka konuşacak kimseleri bulamayan şeyma blog arkadaşlarını hedef aldı tarzı bi şi oldu durup durup söyleyecek bi şey bulmuşum mübarek:DDD

      Sil
    4. Ben de çok yavaş, sakin konuşurum :D her insanın farklı yapısı var işte. Bence hızlı konuşmamışsın anlaşılır, güzeldi. Sevin sevin! artık devamı gelir. Hikaye yazmayı da bırakma.

      Sil
  2. görmüştüm zaten ki. gelicem tebi.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ses etsene dipidiip bunun için ekistira heyecan yaşadım ben niye kendi heyecanıyla başbaşa bırakıyosunuz insanı cık cık:DD

      Sil
    2. ama çok sevimli okumkuşsun ki.

      ah ah zaman duruyor (burda nefes veriyor artistimiz)

      üç harfli eylem mastar eki hımmmm.

      ay o eller nerde öleeee.

      sevmek çıkar demeeek.

      allam kılıçlar da girmiş allam yaaa.

      ay ay çok romantik.

      ama sen artık yazdıktan sonra okuuuu hep.
      yak bizi tamaaaam.
      ateş ve sen işteeee.
      :)

      Sil
    3. anaaam dipidiiip gelmişsin ya gözlerim yollarda kaldıydı:DDD

      ah şu eller eller nerden aklıma geldiyse gölgeler ve eller:)

      değil mi yoksa? sevmenin çıkar olmadığına inandırıyorum kendimi ama bazen kaçıveriyor.

      ehehee romantizm ve ben karanlıklarda buluşuyoruz işte distopik dünyalarda ütopik düşünceler.

      yehuuu çok eğlenceli ki zaten ben de teşvik bekliyorum öyle okurum okuruum :DD

      Sil
  3. Okudum ve HA-Rİ-KA yazmışsınnn!!! :) Çok hoşuma gitti yav :) Sen iyice geliştirdin kendini, bense olduğum yerde sayıyorum :( Bende böyle yazabilmek istiyorum yaaa~~ Ayrıca karışık olmamış bence, kafasını toparlayıp okuyan herkes o sahneleri aklında canlandırabilirler bikeren :)

    Sesi dinleyemedim henüz, yarın dinleyip onun içinde ayrı yorum yapıcam ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cık cık öyle deme kendine kuzucum ne demek bak sabretmek mühim bi şey ben her gün kaç denememi siliyorum biliyo musun en beğendiğimi yayınlıyorum yani bu kötünün iyisi oluyo bi yerde. yaşıycaz görcez içimizde büyüycek o şeyler ki yazabilelim her şeyin zamanı var bekleyip görelim senden ne cevherler çıkacağını sadece sabır ve biraz da özveriyle çalışma. belki muhteşem şeyler çıkartmıyorum ortaya ama şimdilik sonuçtan memnunum galiba o yüzden ukalaca konuşuyorum diye düşünme olur mu :))
      ve emin ol tek bir yorum bile gelmese tekrar yazamazdım sanırım bu yüzden beni yalnız bırakmadığın için çok çok teşekkür ederiiim:)
      seees biraz komik oldu ama ona da bekliyorum yorumunu aralarda durmuşum o durduğum yerlerde bitti sanma sakın hee ahahaa öpüldün kocaman mutluküçük kırmızı başlıklı zeynep im beniiim:))

      Sil
    2. Aneeeyyyyy~~~~~ Sese bak! Çok şiriiiiiin :3 :D
      Yazmıyorum ki ben ona söyleniyorum. Aklımda bombaları patlatıyorum patlatıyorum, bunu yazayım ben diyorum sonrada yazmıyorum. Kendime kızıyorum ben :)
      Yok ya ne ukalası :)
      Yalnız bırakırmıyım hiç seni, geç olsada yorum yazmaya çalışıyorum işte :) Görüncede okuyorum merak etme :)

      Sil
    3. ahaahaa ama yea çok komik geliyo bana ben dinleyince şirin mi omuş gerçek mi diyoon bak şu ana kadar şu yorum için kaldırmadım ben o ses şeysini belki ilk ve son olacak:DD
      ay ay nomu nomu nomu nomu... kamsahamnidaaa ayrıcaa arigato gozaiması :DD

      Sil
    4. Yani bekliyordun böyle bir yorum. Hmır hmır hmır.. :D Kaldırma ya kalsın :)
      Ne demek canım, sana da nomu nomu :D

      Sil
    5. yok kız öle değil kötü veya iyi git kız bu niy kaldır bunu tarzında da olabilirdii yani gelsindi yeterdi:DD

      Sil
  4. yorum yazmıştım ama sanırsam gelmedi:) Valla dinleyemedim sesini şu anki ortamım gereği ama bu güzel yazıyı okudum..harika olmuş Şeymacım..eline sağlık..Fırsat bulduğum ilk anda dinlicem ama senin sesinden :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gelmedi hain yorum neden gelmedi ki çok kızdım hasretle bekliyordum oysaki:(
      ihihih teşekkür ederiiim :))
      dinle ama çok komik galiba sanırsam:DD

      Sil
    2. dinliyorum şu anda sesini:)

      Sil
    3. Oyyy yerim seni beeeeen....Canım benim yaaaa..Ya bi yanına gelip yanaklarını öpesim geldi..Böyle dinlerken öyle çok hoşuma gittiki ifade bile edemiyorum şu an..Bayıldım bayıldım..:):):) kesinlikle devamını bekliyorum:)
      Tebrikler üstü tebrikler sana..

      Sil
    4. :DDD aayy uçuyorum resmen şu anda ablaam benim yeea bi insan bu kadar mı mutlu edilir amaaa.:):))
      yaparım inşallah ablacım yeter ki sen iste hatta eskilerden düşünmeye başladım şu an yenilerini yazana kadar sesleri artırsam mı diyorum ama böyle çoşturuyorsunuz beni canım:DD

      Sil
  5. " Biliyorum zamanı durmuş bir gezegenin harekete mahkum varlıklarıyız biz. " çok sağlam bir yazı olmuş Şeyma, tebrik ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senden böyle bir yorum almak çok çok teşekkür ederim gerçekten. Öyle öyle çok mutlu oldum ki bunu çok söylüyorum evet ama her yorumda ayrı mutlu oluyorum. Senin gibi güzel yazılar yazan birinin benim yazımı okuyup beğenmesi mutlu etmenin yanında gururlandırdı da beni.Teşekkür ederiim.:)

      Sil
  6. gelicim dinlicim.
    çok seveceğime eminim.
    mimini gördün müü.
    :)

    YanıtlaSil
  7. Mimledim seni KIIIIIIZZZ!! Bak bi blokuma :=)

    YanıtlaSil
  8. Şeymaaa ben bunu niye çok geç gördüm yahu çok güzel ve çok şirin olmuş, heyecanını hissettim :)

    Yazı da çok sağlam çok sevdim, hep böyle yaz çingu :)

    Sesin de çok tatlı (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) heyecan doruktaydı çingum sana da ulaştı demek:))

      ah yazabilsem geliyorlar öyle arada:DD

      seninkinden datlı olmasın öhöm öhöm yok bee ciyak kız sesi işte:DD

      Sil
    2. İyisin iyi, kabul et :))

      Sil
  9. bunu taaa ne zaman okudum ama anca gelebiliyorum yoruma. bir kere çok ama çok güzel yazmışsın, bunun farkındasın değil mi? tatlı şeymacığın içinde ne cevherler varmış ama haberimiz yokmuş :) ben çok ama çok beğendim. ayrıca sesini de dinledim, tahmin ettiğim gibi çok tatlıydı :) hatta kulaklığım oturmamıştı, büyü kızı diye okuyorsun ya en başta, onu annem de duydu, büyü kızım anlamış, büyümeye mi karar verdin dedi bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) yeeey beğenmene nası sevindim nası nası nasııı:)çok teşekkür ederim çingum:)
      ihihii seees aay annenin yanlış anlamasına bir güldümkii kahkaha attım resmen:DD
      bir de topluluk içinde konuşurken en yüksek ses düzeyimde bile karşı tarafa ulaşmaz sesim bir tuhaf sesim var yahu içine kaçıyor, bunu niye anlattım onu da bilmiyorum amaa işte içimden geldi öyle:DDD

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar