O öyle biriydi birden değişiverdi


Çok gidemezdi o hep vazgeçerdi. Yollar vardı hep yarısı keşfedilmiş şehirlerdi onun gittikleri. Keşfedilmeyi bekleyen dünyasının tozlu köşeleri bir anlık cesaretsizlikle gizliliğini korumuştu onun gözünde.

Konuşmuyor ve aynı zamanda susmuyordu. Bunu nasıl becerdiğini kimse anlamadan yaşadığı her şeyi bırakıp giderdi her toplantıda. Dayanamazdık hep bağırırdık arkasından o yine de giderdi. Sadece ayda bir sene de 12 kez görüşürdük. O yine de en içten dileklerini gönderirdi özel gün kartlarında.Gülüşünü görmezdik ama hissederdik uzaklardan,o öyle biriydi yakın ama bir o kadar da uzak. Yapılan listelerde onun adı geçmezdi o kendini getirirdi tam her şey başlarken. Her şey tam son bulduğunda da giderdi. Belki bu gerçekten oydu ,yıllardır ona alışmıştık ama o birdenbire değişiverdi.
                         KISA KISA-bir öykü denemesi kısım I-

Bundan sonrasını ben anlatacağım size. Benim dilime eşlik edecek arkadaşlarımın sesleri bazen beraber susacak ve bazen beraber söyleşeceğiz.
                                                                               kısım II- başlangıç- beklenmeyen-
                           

Yorumlar

  1. Hikayelerde ikiliği severim. Konuşmaması ama aynı zamanda susmaması, yakın ama bir o kadar uzak olması. Ellerine sağlııık. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bi dolu hata yapmışım ama yaa:DD beğenmene sevindim sulli yaa bi cesaret veriyosyn ki böylee :DDdevam ettiricem inşallah kısa kısa gelicek devamı:DD

      Sil
    2. Gelsin gelsin beklemedeyim. :) Hataların bile şirin durmuş unnim. :D

      Sil
    3. ihihhi canımsın yaaa bu şımardımki ben şimdi :))

      öhöööhööm beğeneceğin şeyler yazabilirim inşallaah çok seviniyorum birileri beğenince çok güzel bi duygu:))

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar