Barfi -bir film izlendi-

Barfi! Aşkın Dile İhtiyacı Yoktur


Eveeet bir güzel filmi daha izlenmişler listesine katmaktan mutluluk duyuyorum.
Filmimiz 2012 yapımı bir Hint filmi olup yaklaşık 2.5 saat süren bir film. Zamanı dar olanlar bu filmi saklayıp bol zamanlı günde seyretsin ki tadı çıksın.:))
Filmimiz hakkında öncelikte neredeyse tüm sitelerde olan özet konuyu vereliim:


Küçük yaşta annesini kaybeden ve babası tarafından yetiştirilen Barfi, sağır ve dilsiz olarak doğmuş; ancak hayat dolu ve son derece pozitif biri olarak büyümüştür. Aynı zamanda bir hayli haylaz bir genç olan Barfi'nin başı sık sık derde girmektedir. Yaşadığı şehre taşınan Shruti Ghosh isimli genç kadınla tanıştığında ise daha önce hiç karşılaşmadığı duygularla tanışmaya başlar. Barfi, üç ay içerisinde başka biriyle evlenecek olan Shruti'ye ilk görüşte vurulur, Shruti de zamanla ona karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Ancak ortada büyük bir sorun vardır. Shruti, ailesi ve çevresi tarafından büyük tepkilere maruz kalır. Ailesi, kızlarının 'normal' biriyle evlenmesini ve 'normal' bir hayat sürmesini istemektedir ve bu birlikteliğin gerçekleşmesine izin vermeyecektir. Yıllar sonra yolları tekrar kesiştiğinde Barfi'nin kalbinde başka biri vardır; Shruti içinse seçim yapma zamanıdır...Hint sinemasının son dönemdeki en ses getiren yapımlarından biri olan Barfi!, ülkesinin sınırları dışından da bol övgü almıştı.


Kesinlikle tavsiye edilesi bir film.

Aşkın dile ihtiyacı yok evet bu klasik sözler falan filan diye geçiştirilmemeli.Oyuncular ayrı bağlıyor zaten filme bana da 150 dakika çok geldi ama sonunda izlediğinize memnun oluyorsunuz.Hayatınızdaki iyikili 150 dakikalardan biri olacak bu film bence.Ben fazlaca beğendim.:))


Çok fazla hakkında bir şeyler yazarsam spoilerı bol bir yazı olacak sadece tavsiye yazısı olsun bu son olaraaak bir kaç kareyle renklendireyim postu.

Baştaki afişte gülüşü pek çirkin olan kızımız burada bir nebze daha iyi görünüyor değil mi?:D
İşte bu yukarıdaki resim de eğlenceli sahnelerden biri rayların üstüne pazar kurmuş adamlar ya çok ilginç şeyler var :D:D



Şıp şıp şıp :DD Suyla oynamak ne eğlenceliiii :DD



Veee romantik bir sahneyle bitireliim.:D


İzleyin,izlettirin türünden filmlere girecek bir film.:)

İzleyecek olanlara iyi seyirler...

Ben nereden izledim?


Yorumlar

  1. bir tane hint filmi izledim: 3 idiots. ve çok beğendim. adını sıkça duyduğum birkaç hint filmi daha var, onları da izleyeceğim inşallah. bak bunu duymamıştım. izlerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her çocuk özeldir i duymuşsundur kesin o da çok güzeldi mmm bir de Ghajini vardı -inşallah doğru yazmışımdır- bu filmler hep dilde :D

      Ben de duymamıştım bunu farklı bir konusu var genelden aşk teması ama başka şekilde işlenmiş denebilir hani böyle kusursuza aşk olur filmlerde bunda öyle değil.Engelleri aşan aşk tamam ama başka güzellikler de var filmde şu an anlatamadığı.izle izlee:))

      Sil
  2. Bizde de böyle bir film vardı. Yoksa bu filmden mi esinlenilmiş.
    Değişik bir film gibi duruyor. :)
    İnşaallah izleriz bir gün. aklımda olsun. Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanki hatırlıyorum o türk filmini bu farklı ama baya değişik. Burdaki oğlan hayatla çook barışık bir de olaylar baya değişik işliyor :))
      Bir minik fikir verebilmişsem ne mutlu banaa rica ederim :)

      Sil
  3. Bizim film Başka Dilde Aşk'tı çok da severim :)) bunu da bi arkadaş önermişti bana ona da başka biri önermiş daha izlemeden bana önermişti arkadaşım :D-bu ne biçim cümle oldu yaa- güvenemedim izlemedim o yüzden şimdi sen dedin yaa izlerim ki ben :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heee ben tv de görmüştüm onu da izlemedim sonuna kadar.:) Güzel ama bak bunu al listeye pişman olmazsın izlediğinden eminim ben :)) Benim de ablamın arkadaşı söylemiş ablamla arkadaşı mı izlemişti yoksa kafam karıştı :DDD öyle bir şeyler olmuş ablam kafamın etini yedi izle izle diye iyi dedim ben de öylece izlemiş oldum :D

      Sil
  4. Çok güzel bir filme benziyor :) İzleyebilirim inşaallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel film eveeet:) Aklında bulunsu o zaman şimdiden iyi seyirler :D

      Sil
  5. hmm not aldım çingu belki pazartesi izlerim okular açıldı pc bana kaldı :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar