BEN kimim -part 9-


Kulaklarımı kapatıp yere çömeldim.İçerisinin karanlık aydınlığı bile kaybolmuş katran gibi yapış yapış bir karanlığın içine terk edilmiştim.Karanlıkta bir kaç adım atıp durdum çok uzaklarda minik minik ışık noktaları görüyordum. Koşmaya başladım, ayaklarım gittikçe ağırlaşıyordu artık o küçük noktaların az önce yanı başında dyimurduğum taburelerden geldiğini anladım. 13 küçük nokta yavaş yavaş belirginleşiyordu.Yer ve gökle bütünleşmiş 13 küçük nokta.13 büyük insan 13 yüceltilmiş ruh.Yaklaştıkça ışık gözümü almaya başladı bu muhteşem ışık şöleni ve gittikçe etkisini artıran bu melodi neredeyse beni kendimden geçirecekti.Son bir kaç  adım atıp durdum. Bacaklarımda artık takat kalmamıştı.Şarkı yani benim şarkım başladığının aksine aniden kesildi ya da ben öyle sanıyorum.Nefesim kesilmişti dizlerimin üstüne kapaklandım.Nefes almaya odaklandım,ciğerlerim  içine hiç bir şey almamaya ısrarcıydı denedim denedim tekrar denedim. O an için birilerinin boğazımı sıktığına dair yeminler edebilirdim.

Kapılar tıkırdadı ardından büyük bir gürültü. Uyandığımda mermer bir taşın üzerinde uzanıyordum soğuk zemin biraz olsun iyi hissetmemi sağlamıştı ta ki ismimin her harfinin özenle işlendiği  mezar taşı şeklinde taşı görene kadar. Tanrım ben henüz ölmedim ki bu taşın altında gerçekten ne var merak ediyorum.

-Urania'ya hoş geldin tatlım.

Bu da kim şimdi lanet olsun bu ışık. Gözlerimi kapatıp sakinleşmeye çabaladım önce bir gözümü sonra diğer gözümü yavaşça araladım Ölümcül derecede komik görünüyor olmalıyım ki demir adamın suratında bile bir tebessüm yakaladım. Sonunda aydınlığa mı kavuşmuştuk yoksa bu kedi gözünün etkisi miydi bilmiyorum ama bu kadar ışık gerçekten ızdırap vericiydi.

-Alışacaksın tatlım acele etme lütfen.


Ah tatlım artık başımdan gider misin lütfen dememek için kendimi zor tutuyordum. Ya daa bir dakika ben kendimi tutmuyordum bir şeyler beni tutuyordu. Demir adamın yüzündeki tebessüm kaybolmuş yerine demir kadar soğuk ifadesi gelmişti. Hoş bir karşılama. İşte yeniden doğuşum böylece gerçekleşti.


Ben Kimim 1
Ben Kimim 2
Ben Kimim 3
Ben Kimim 4
Ben Kimim 5

Yorumlar

  1. çingum, yani sessizgemi çok sever bu öyküyü, okuyordu galiba o da, onun o çok güzel fantastik öyküsünde de böyle mezar taşları vardı ama ismi yazılı olanlar ölüydü ama aynı zamanda yaşıyorlardı, çok güzel anlattım :D

    sayenizde fantastik öykülere alışıyorum :) ama çok güzel yazıyorsunuz ki ikiniz de, ben yazamazdım böyle, özeniyorum çok.

    ama Ahla ölü değil, değil de ne? dur bakalım okuyalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mahzen'i mi diyorsun yoksa üst odalardaki lahitler falan ?? :DD

      Alış tabi çalıkuşum fantastik çok hoştur.:)) Çalıkuşu baya baya yazıyor yahu ben hala acemiyim.:))Olur mu öyle şey çalıkuşum yazarsın ki sen de biraz ilgilenince oluyor hani.:)

      Ahla'ya ne oldu? 11 de gizemli gelecek kaç bölüm gidecek hiç bilmiyorum yaa:)

      Sil
    2. Vincent Konağı'nı diyordum ama o da olur :)

      Sil
    3. Ahh ahhh bak ben onun devamını getirememiştim sonra araya neler girdiyse tefrikalı olan di mi okuyum bitiriyim hemen :))

      Sil
    4. Hehe bak senin yorumdan öncekinde de dilim sürçmüş elim sürçmüş de çalıkuşu yazmışım sessiz gemim yerinee bugün hale nurun kulakları epey çınlattık herhalde hihiih:))

      Sil
  2. Vincent Konağı'nı diyordum ama o da olur :)

    ikiniz de çok çok iyisiniz, bana inan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sessiz gemim fantastik üzerine baya ilgili salt onun üzerine yazabiliyor, ben her şeye romantiklik katarım illa olmazsa olmazımdır her yazanın tarzı başka oluyor tabi:DD senin gibi çok okuyan biri tarafından övgü almak çok hoş ama mutlıuluk vericii :))

      Sil
    2. Şaşkın şeyma şaşkın şeyma bazen kafam öyle karışıyorki bugün saat 4 civarı yaptığım hata beynimi karıncalandırdı vincent konağı tabi ya haklıydın çalıkuşum. Eğer sessiz gemim gelirse hem senden hem ondan özür dilerim. Beynimin karardığı anlardan birine denk gelmişim. :-\

      Sil
    3. aa neden özür diliyorsun, lütfen dileme :( aa olabilir bunda özür dilenecek ne var bak ya.. çingum çok yazıyor ki, aynı türde yazıyor bir de, kafan karışabilir tabii ki, ne olacak ki, her okuduğumuzu birebir anımsayamayız ki şeymam.. özür dileme bak böyle, üzüldüm vallahi..

      Sil
    4. Şiiişt üzülme sakın ben sadece düşüncelerim çok karışık genelde o yüzden çok fazla şeyi şaşırıyorum.şaşırdığım zaman da otomatik tepkim özür dilemek oluyor üzgün olduğumu belirtme şeklim.Bir de sessiz gemim gerçekten benim için çok değerli onun için şaşırmak-sevdiğim insanlarla ilgili konularda-beni afallatıyor sanırım. Bu anlayış dolu yorumun beni çok rahatlattı,teşekkür ederiiim. Her zaman içimi ferahlatan su gibisin biliyor musun buna gerçekten alıştım galiba.:)

      Sil
  3. ooovv "işte yeniden doğuşum böyle gerçekleşti" haa :) çok beğendim, bu bölüm iyi bir vuruş olmuş sevdim pek çok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gidişat kötü çingum hep çok ara veriyorum nereye gideceğini şaşırdı bu seri telaş içindeyim :))

      Sil
    2. Ara vermen sorun değil ama uzuun bir ara verirsen aklın karışır çingu, bak önceki bölümlerden baştan bir oku ve yazmaya öyle devam et ben takıldığım ya da telaş yaptığım zaman öyle yapıyorum, baştan bir okuyorum sonra gerisi geliyor :) Telaş yapma çingum sakin ol :)

      Sil
    3. tavsiyene uydum çinguuu tenk yuu :))

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar