Kitap (Okunmakta-Okunacak)

Merhaba blogcum;

Bugün için aslında okuduğum bir kitap hakkında yazmak istemiştim ama bir türlü elim gitmedi. Mademsi gitmedi dedim ben de okumakta olduğum kitapları paylaşayım ve de  sonrasında haklarında yazarım dedim.
Bakınız kendinizi motive etmenin yolları.
Yukarıda gördüğünüz Sherlock Holmes kitabına başlayalı iki gün oldu ve bir aksilik çıkmazsa bugün yarın biter muhtemel ilk onun hakkında yazarım.



Yukarıda gördüğünüz iki kitap da başlamış olup elimde süründürdüklerim.

Ali Ural'ın kitapları ben de ağır ilerliyor. Deneme olduğu için de böyle içime sine sine okumaya çalışıyorum. Okurken böyle gözlerim dolacak havayı yakalamalıyım. Çünkü yazılar öyle enfes ki hiç birinin diğerine hakkı geçmesin istiyorum.

Nazan Bekiroğlu da tarzını beğenip bazen anlamakta zorluk çektiğim yazarlardan. Mesele kesinlikle benim cahilliğimle ilgili. Eski kelimeleri seven yazarlardan kendisi. Kelimeye eski demek de ne kadar doğru bilemiyorum tabi de işte kullanılmayan kelimeler oluyor ben de köyün delisi illa anlayacağım, bir elimde telefondan kelimeleri bulup anlamlarını öğrenip öyle ilerliyorum. E yavaş oluyor haliyle.

Bu aşağıdaki güzellikler de yeni cicişlerim.
Hehe Gog Nagihan ablamın önerisi.(mavikalemdekiler(inmybluecastle)blogunun sahibi) Fi tarihinde önermişti kendisi yavaş yavaş topluyorum ben de.
Albaya Mektup Yok Pinuccia'nın Kitapları blogunun okuma videosuyla almaya karar verdiğim bir kitap. Yüz Yıllık Yalnızlık da bundan sonra alıp okuyacağım inşallah. Marquez severim ben de.:)

Mine Sota gençlik edebiyatında ses getirmiş bir isim okuyacağım ilk kitabı olacak kendisi.Sessizgemi'ye göndermiştim bu kitabı ama benim okumadığımdan kendisisinin haberisi yoktu valla okuycam bak aklımda kalmıştı zaten o diyorum.:D

Ve ve bu kadar sevgiyle kalıın...






Yorumlar

  1. Bende okudukça yazmak konusunda bi türlü kendime verdiğim sözü tutamıyorum :) Böylesi bi yazı daha hoş bo fikir imiş.. Bu arada Nun Masalları muazzam bi kitap: evet gerçekten anlamakta yer yer sıkıntı çekiyor insan ama insan bırakamıyor elinden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nun Masallarını ben de sevdim Nazan Bekiroğlu severim zaten farklı bi dünya onun yaşadığı bence :))
      İnsan yazmak istiyor da bir türlü denk getiremiyor zamanı. zamanı olunca yazası, yazası olunca zamanı olmuyor ilginç :))

      Sil
  2. gog çok ilginç yaa ama kaçan aynayı oku gogu okumak zor yaaa kaçan ayna müthiş aynı yazardan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha başlamadım sen böyle deyince gözüm korktu bak kaçan ayna diyosun adı bile çekici taam okurum ki :))

      Sil
    2. Daha başlamadım sen böyle deyince gözüm korktu bak kaçan ayna diyosun adı bile çekici taam okurum ki :))

      Sil
  3. bi delireceğimde vakit bulamıyorum alabilirmiyim tam benlik gibi duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şeker kahkahalarla okunan bir kitap kesinlikle tavsiye edilir. Mine Sota severim ben.Her kitabının ismi ayrı bir neşedir :D
      Eveet gizli yeteneğe bir delireceğim de vakit bulamıyorum lütfeen :D

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar