Pislik Ruhunuza Bahaneler Aramayın


Sayın blogcum;

Haberleri açınca Dünya'nın nasıl bir çirkinlik içinde olduğunu görüyor insan. Televizyonu kapayınca da geçmiyor üstelik bu his.

İçlerindeyiz çünkü. Tüm bu pislikler içimizde.

Küçük Irmak cinayetini duymayanınız yoktur. Dokunmaya kıyılamayacak bir çocuğa karşı girişilen sapıkça bir sürecin sonu. Neymiş de efendim on senedir çocuklara karşı bir şey hissediyormuş. Pisliğin seneleri sayması bir yana bu hissiyatı tedavi etmeye yönelmeyip mahalledeki çocuklara musallat olup; şekerle, çizgi filmle kandırıp samimi davranışlarda bulunması nedir? Hastalık deyip geçilebilecek bir şey mi? Sen kendini dizginlemek yerine hastaneye gitmek yerine seninle olmaya rızası olmayan kadınlara, minicik çocuklara göz dikmen normal mi?

Sadece bir kişi de değil erkek kadın fark etmeyen bir sapkınlık. Göz dikip bakmaklar, dönüp dönüp bakmaklar da aynı sapıklık. Otobüste sıkıştırmaya çalışan da aynı sapıklık. Kendini dizginlemek yerine porno izleyen de aynı sapıklık. Yolda yürürken korna çalan da aynı sapıklık.

Hiç bir açıklaması yok. Hiç bir çıkar yolu yok. Nefsim böyle deyip geçemezsin. Salt cinsellikten ibaret sandığın kimliğine farklı şeyler de katmayı deneseydin belki geçecekti bu taşkınlığın. Ama yok keyif alıyorsun ya illa o tarafı körüklemelisin milletin karısına,kızına, bebeğine göz dikmelisin değil mi?


Allah'ım o kadar sinirliyim ve üzgünüm ki kelimelerle anlatamam yani. Her şeyin bir bedeli olacak. Bakışın, dokunuşun,sözün, rahatsız edişlerin her şeyin.

Allah güzel ahlaklı insanlarla karşılaştırsın.

Diyebileceğim tek şey bu.

Yorumlar

  1. Amin.. Amin..
    Bu dünyaya bir de çocuk getiriyoruz değil mi..
    Bu ne yaman çelişki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım gelecek olanlar Dünya'yı güzelleştirirler.
      Umutsuzluğa kapılmak değil de yaptıkları bu pisliklikleri normal gibi göstermeye çalışan sapıklara başkaldırı benimki. Küçük büyük yok sapıklık sapıklık işte. Senin nefesinden sakındığın çocuğa duyulan bu iğrenç duygular bir kenara, büyük olsa o kişi bebek olmasa, çocuk olmasa yine abes rızası yoksa o kişinin iğrençlik işte her şekilde.

      Allah bizlere güzel ahlaklı çocuklar yetiştirmeyi nasip eder inşallah diye dua edelim biz :))

      Sil
  2. Amin... Böyle insanların tespit edilip bir an önce tedavi olması gerekiyor, maalesef ülkemiz de bu konu da elinden geleni yapmıyor. Bu insanlar ben hastayım beni tedavi edin demez. Bizzat bulunup tedavi edilmeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece bizim ülkemizde değil ki ya her yerdeler. Bu sapkın insanlar bitse tükense keşke. Tedavi edin demeliler işte kendilerini normalleştirmeyi biliyorlar madem yok ben şu kadar zamandır kimseyle olamadım diyebiliyorlar madem ben içimdeki bu pis hisleri durduramıyorum, insanlara da zarar vermek istemiyorum bana yardım edin diyebilmeliler. Tespit etmek de yine gerekli onda da katılıyorum ama insanlarla senelerce muhatap olup güvenini kazanan insanlar bunlar, amcalar, kuzenler, teyzeler, en yakın akrabalar, dostlar... Kondurulması zor kişiler. Sürekli savunma durumunda olsan ayrı cehennem, olmasan ayrı cehennem ya ne dese bilemiyor insan.

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar